Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για τις παραγγελίες που γίνονται online μέσω του e-shop της ιστοσελίδας μας, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier Speedex.

Για παραλαβές εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις μας στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή στο 2310799740. Σημειώστε πως ενδέχεται κάποιο από τα προϊόντα μας να μην είναι άμεσα διαθέσιμο, αν και συνήθως κρατάμε στην αποθήκη μας όλα τα προϊόντα έτοιμα προς παράδοση. Εάν υπάρξει κάποια καθυστέρηση θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα.

Στους πελάτες μας παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην έδρα τους χωρίς επιπλέον χρέωση. Συνήθως αυτό ισχύει για τον νομό της Θεσσαλονίκης και για τους γύρω νομούς και εξαρτάται από το συνολικό κόστος της παραγγελίας. Η δωρεάν παράδοση ισχύει και για καινούργιους πελάτες κατόπιν συνεννόησης.

Επίσης παράδοση των προϊόντων μας μπορεί να γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Για πελάτες εκτός Ελλάδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος των εξόδων αποστολής.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για τις παραδόσεις μέσω της εταιρείας courier Speedex για τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για τις παραδόσεις μέσω μεταφορικής εταιρείας για απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες. Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος συνήθως ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 8-10 εργάσιμες ημέρες.