Τρόποι Παραγγελίας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν online μέσω του e-shop της ιστοσελίδας μας. Η ελάχιστη ποσότητα ανά είδος είναι ένα κιβώτιο των είκοσι λίτρων (20L). Η αποστολή γίνεται μέσω της εταιρείας courier Speedex και είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Στα περισσότερα προϊόντα που βρίσκονται σε υγρή μορφή, το κιβώτιο των είκοσι λίτρων (20L) περιέχει πέντε (5) συσκευασίες των τεσσάρων λίτρων (4L). Για να παραγγείλετε μικτό κιβώτιο (20L) με διαφορετικές συσκευασίες των τεσσάρων λίτρων (4L) παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310799740 ή μέσω fax στο 2310796188 καθώς η επιλογή αυτή δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη στο online shop.

Επίσης μπορείτε να δώσετε την παραγγελίας\ σας στελνωντάς μας e-mail στο sales@multichemical.gr με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, την συνολική ποσότητα και συσκευασίες, και τα στοιχεία της εταιρείας σας όπως τηλέφωνο επικοινωνίας, επωνυμία κλπ. Τα πλήρη στοιχεία δεν είναι απαραίτητο να αποσταλούν εάν είστε ήδη πελάτης μας.

Για παραγγελίες μέσω fax θα πρέπει να αναφέρετε την συνολική ποσότητα και συσκευασίες των προϊόντων που επιθυμείτε καθώς και τα στοιχεία της εταιρείας σας όπως τηλ επικοινωνίας, επωνυμία κλπ.

Σημειώστε ότι υπάρχει περίπτωση για ορισμένα από τα προϊόντα μας να μην είναι άμεσα διαθέσιμα. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων σας, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.