Εταιρεία

Η εταιρεία Πολυχημική (Ι. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.) με έδρα στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Με γνώμονα την προσφορά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, στοχεύουμε στη συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας και την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας.

Το έμπειρο και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την επιλογή και χρήση αποκλειστικά υλικών άριστης ποιότητας διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι πελάτες μας. Αυτή την προσπάθεια αναγνωρίζουν, γι’ αυτό και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους στα απορρυπαντικά και τα χημικά προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διευρυμένο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται επιχειρήσεις και οργανισμοί από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, όπως βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, συνεργεία καθαρισμού, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κ.α. Χάρη στον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων μας, η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας είναι άμεση και ταχύτατη, όπου και αν είναι η έδρα τους.

Η προσήλωσή μας στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων έχει καταστήσει την Πολυχημική συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της συνέπειας, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.